Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Përshëndetje nëna!
Jam mami i nje femije 4muajsh.
E ushqej me gji

Unë, gjatë ketyre diteve dhe pediatri, sot, vumë re se shtonte vetëm 90 gram në javë.,ndaj më keshilloi te shtoja pak qumesht artificial.
Provuam një sot, P.1 i lëngshëm, por i dolen pucrra te kuqe në buzë, mjekërr dhe faqe.
Çfarë te bëj?
Të vazhdoj vetëm me gji?
Faleminderit paraprakisht nese me pergjigjeni.

3 comments:

Bebe dhe Vogelushe said...

Mirëmbrëma nënë e dashur e faqes sonë!
Një shtesë 90g në javë nuk është keq, për këtë fashë moshe.
Puçrrat mund të jenë pasojë e qumështit të ndërhyrë.
Është mirë të vazhdojë të ushqehet me gjirin e nënës.
Pas mbushjes së 5muajve jetë, mos provoni më P, që me sa kuptoj është qumësht lope ??? (ndoshta gabohem, nuk dua të përmend këtu emrin e plotë të produktit) , por filloni direkt me ushqimet e ngurta.
Përshëndetje të përzemërta nga Bebe&Vogëlushë!

Bebe dhe Vogelushe said...

Puçrrat në këtë zonë, pediatri i bebit tim tha, se kanë pothuajse gjithmonë origjinë ushqimore.

Bebe dhe Vogelushe said...

Më këshilloi tja freskoja me peshqir të lagur me ujë të freskët, që të kalonin sa më shpejt!