Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Ja na erdhi Viti i Ri Sa jam i gezuar...... po per cfare do thoni ju gezohem?
Per pemen? Per dritat? Per faktin se nuk do ngrihem per ca dite, ne pike te mengjesit, te pergatis femijet per ne shkolle, per mbremjet e pritjes se Babagjyshit, qe nuk jane me si dikur, nje kenge, nje skec, nje kenge, nje skec....,