Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Komplimente per 19.000 like-t.
Uroj qe te shtohen edhe me shume.
Shes nje akuarium me permasa 30-35 cm.

Eshte mjaft i mirembajtur dhe nuk ka asnje gervishtje.
 Gjithashtu, nje ide mjaft e kendshme per argetimin e femijeve tuaj.
Cmimi 3000 lek te rinj.
VendodhjaTiranë

0 comments: