Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers


Sa e veshtire eshte te jesh sot mami i nje adoleshenti?
Shume, me shume se per prinderit tane....
E dini pse them keshtu?
Se nje nate te bukur e pershendeta "naten e mire" djalin dhe ai na tha: Mami, Babi po shkoj te vesh bizhamat dhe te laj dhamet,  te puth pak faqen mami? Te puth pak babi? Naten e mire, gjumin e amel!