Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Shes nje komo femije, mjaft e mirembajtur ku pjesa e siperme hapet dhe sherben per nderrimin e pelenave, veshjeve etj.
Kush eshte e interesuar per karroce SAS,
Pershendetje nena. Kam djalin me verdhez qe prej dites se tret te lindjes. Sot eshte dita 11 lindjes.
Pershendetje!
Doja te ndaja me ju shqetesimin tim, edhe ju te ndanit eksperiencat tuaja me mua.Me erdhi cikli me vonese, cdo gje ne rregull deri ketu,