Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëdita bebe!
Shpresoj te jeni mire ne familje dhe punë!
Po ju shkruaj sepse me duhet ndihme.
Djalin e kam dy vjeç dhe eshte shume i dhunshëm me shoket e cerdhes.

Edukatoret me thone duhet t'i flasesh, por une nuk di cfare te bej.
I them te mos beje kështu, se nuk duhet dhe se mund t'i zgjidhë me fjalë gjërat, por me kot.
Nuk merr vesh fare.
Edhe kur e vesh më bie me grushte dhe shqelma.
Jam tepër ne hall.
Ju lutem ndonje keshille!
Faleminderit paraprakisht!

0 comments: