Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Doja nje mendim lidhur me eksperiencen ne lindje.

Nese dikush ka kryer lindje natyrale me epidural dhe lindje pa epidural.
Cila mënyrë ju është dukur më pak traumatike?
Faleminderit!

0 comments: