Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers


Flm nese e postoni. Me ther ne shpirt kur degjoj engjellin tim 3 vjec qe gerhet e I mbaet fryma neper gjume (mish te huaj) doktori me dha kete mjekim per disa kohe pastaj te shoim reagimin e te veprojm. Nena a ka kaluar kush situatn time si kan reaguar femijet tuaj . flm

0 comments: