Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Dje pashë tek fëmija im, që i kishin rënë pak flokët, ne nje vend si pulle rrumbullak.
Isha tek pediatri dhe tani javen tjeter me la termin tek dermatologu.

Ju lutem nese dikush ka pasur kësi rasti me jepni ndonje pergjigje se jam bërë shum merak, se çfarë mund te jete.
Femija eshte gati 5 vjet.
Faleminderit nese dikush jep përgjigje.
Anonim ju lutem!

0 comments: