Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Ju lutem publikojeni, se jam shumë e mërzitur!
Pershendetje nena!
Kam nje djale 3 muaj e gjysem dhe ka 2 ditë,
qe s'po me ben rehat.
Vetëm qan, meket sa po e ulim ne, për ta vënë në gjumë .
Ne dore, nuk qan.
E ushqej me formulë.
Cfare mund te kete?
A ju ka ndodhur juve?

0 comments: