Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëdita bebe!
Si jeni?
Jam një djale 30vjec dhe jam i dashuruar marrezisht me të dashuren time.
Ajo eshte shtatzënë dhe më kërkon te martohemi, me dasmë, sepse ashtu ia kërkon familja, por mua më vdiq daja dhe babi brenda tre muajve.

Une i them te martohemi pa berihaj, por ajo nuk do dhe familja i flet keq për mua, sikur nuk e dua dhe i thonë ta heqë fëmijën.
Mami im eshte shume keq dhe nuk ben dot ceremoni.
Ju lutem mund te me jepni nje mendim, se i kam provuar te gjitha..... Por asgje nuk kam mundur të zgjidh.
Familja e saj vjen nga fshati dhe janë shumë të traditës.
Faleminderit për mendimet!

0 comments: