Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Kam lindur qe 14 muaj po akoma periodat s'më kanë ardhur.
Akoma ushqej vajzen me qumesht gjiri.
Jam ne merak se ka kaluar shumë kohë dhe akoma s'më kanë ardhur periodat.

(edhe para lindjes i kam pas te çrregullta.)
I lus nenat ka perjetuar ndonjera kesi rasti.
Shtatzënë nuk jam, nuk e besoj.
Ju lutem anonim!

0 comments: