Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena!
Ju lutem kam nje pyetje. Kam 2 vjet e gjysmë, që kam lindur dhe ndonjëherë ndjej qe me leviz dicka ne fund te barkut.

Kam dy vjet qe vazhdoj ta ndjej.
Ju lutemm me thoni a i ka ndodhur ndonjërës!

0 comments: