Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirembrema!?
Ju lutem publikojeni kete mesazh!
Oh dhimbje e madhe! Dy aborte radhaz, ne te njëjtën kohë, ne javen 6+4.

Ju lutem me ndihmoni cfarë mundet te bej?
A ju ka ndodhur dikujt? Theksoj kam nje djalë, po pas kesaj shtatzanie, dy aborte radha.
Ju lutem anonim!

0 comments: