Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëmbrëma!
Kam vajzen 2 vjeç e gjysmë.
Si me ja ndalue kollin me kushte te shtëpie, se ne gjumë, kur e kap shumë tutem, se mundet me vjellë.
Ju lutem nje pergjigje, se spo fle qe 4 ditë hic e pat te mjeku ju lutem ❤

0 comments: