Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena!
Kisha nje pyetje, po patet mundesi, te me ktheni pergjigje, jua di per faleminderit!
Kam bërë lindje çezariane para 3 muajsh.
Kam pas shtatzani me IVF, normal pastrimi pas lindjes, si zgjat 3 jave ok.. Muajin e dytë cikli normal 5 ditor.

Këtë muaj 5 dit para dates ciklit kam pas pak si njollë të kafenjtë.
Data e ciklit ka kaluar edhe nuk vijnë.
Theksoj se beben nuk e kam ne gji, vec 3 ditet e para ja kam dhanë.
Ju uroj gjithë te mirat, ju e bebushat e!
Pres pergjigje nga eksperienca juaj...
Ju lutem anonim!

0 comments: