Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Po ju shkruaj nga një adresë fallco.

Jam nje vajze 19 vjeç dhe më eshte vonuar cikli 2 javë .
A mund te mbetesh shtatzane, qe me aktin e pare?

0 comments: