Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Sa nga ju kane info per (IVF) kisha disa pyetje.
1) A kanë mbajtur regjim gjate kohes deri ne marrjen e pergjigjes?

2) Cfare medikamentesh kane perdorur gjate asaj periudhe?
3) A është e rrezikshme për shëndetin, nëse e provon shumë herë këtë procedurë?

0 comments: