Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena !
Këmba e bebit tim, pasi bëri vaksinën 2 muajshe u nxi, u bë gungë dhe u mbush me pucra te vogla te kuqe.
E mbajta me kompresa dhe pas 9 ditesh ajo qendron njëlloj.

Ju lutem mund te me thoni nqs ju ka ndodhur dhe a eshte normale?
Anonim.
Faleminderit!
Kam shume nevojë te di a i ka ndodhur nje nene tjetër?

0 comments: