Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëmbrëma gocave te Bebe&Vogëlushë!
Sikur gjejme qetesi kur shkruajme. :)
Sapo kam lindur bebin tim te pare, me pak vuajtje, si cdo lindje, po hajt me, kaloi.
Çdo gje shkon mire, pervec faktit, qe nuk pata qumesht gjiri.

Tani ushqej me qumesht artificial.
Djali eshte 20 ditesh sot.
Sapo mbushen tre oret, pi me shume se 140 ml di latte a poppata.
Tek tabela treguese, pas kutisë thote duhet te pije nga 90 deri 120 ml dhe çdo katër orë.
Si t'ja bej?
T'ja heq nga goja qumështin, më dhimbset, është kaq i vogël!
Më dhemb në zemër!

1 comments:

Bebe dhe Vogelushe said...

Përshendetje nëna e re e faqes sonë!
Gëzojeni dhe shijojeni deri në fund.
Pas disa muajsh do të ankoheni, që nuk ka oreks :).
Vlerat tabelore, për këtë moshë, kanë vetëm qëllim tregues.
Foshnjat kaq të vogla duhet të hanë sa dhe kur të duan! :)
Urime njomësisë suaj! :)