Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Çfarë do bejme me keta femijet tane moj nena?
E madhja trembedhjete vjec kishte shkuar te një shoqja e saj, dje në darkë dhe kishte hequr vetullat.
Nuk i gjuajta, por u nxehta jashte mase.

I kam bertitur si e çmendur...!
Aman e di që nuk eshte ndonje hall i madh, se rriten prape, por me cmenden, bejne sipas kokes, nuk degjojne me njeri.
Ju lutem me thoni, si do vepronit ne kete rast!
Do t'i bertisnit?
Faleminderit kush përgjigjet!

0 comments: