Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje Bebe Vogëlushë!
Kam ne shitje serdilen e bebave per ne makine. 0-18 kg.
Pothuajse e paperdorur fare.

Cmimi 6000 L.
Ndodhem ne Fier.
Kush eshte e interesuar te komentojë dhe une e kontaktoj.
Faleminderit!
Anonim te lutem publikojeni!

0 comments: