Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Kur je shtatzanë, nga se mund te vijnë të vjellat,  ju lutem?

1 comments:

Bebe dhe Vogelushe said...

Të vjellat në radhë të parë tregojnë, që fëmija është mirë!
Nuk është përcaktuar mirë se nga vijnë të vjellat, por mendohet, që mund të vijnë nga hormonet, nga një" teori evolutive" për ta larguar dhe ruajtur nënën dhe fetusin nga ushqimet potencialisht të rrezikshme, sidomos në muajt e parë, kur po formohet fetusi.