Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Eshte hera e pare qe ju shkruaj.
Doja te dija nga eksperiencat e mamave se sa muajsh ka filluar femija te kthehet permbys?
Djali im sapo beri 2 muajsh, kam frike ta le mbi divan se ai bie.
A nuk eshte pak shpejt? Se kam degjuar qe 4 muajt e pare, ku ta lesh aty rrin. Faleminderit.

1 comments:

Bebe dhe Vogelushe said...

Për gjatë ditës duhet të sajosh vetë një cep relaks quhet, përtokë me një tapet për femijë dhe një batanije e çarçaf sipër. Edhe një dyshek sfungjeri i gjerë, i gjatë dhe i ulët mund të bëjë shumë punë. Mos e lër në divan. Faleminderit për mesazhin!