Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëdita nëna!
Ka 10 ditë, që jam bërë nënë, po bebi shumë pak me flen.
Unë kam dhe gjirin tim po s'pi shumë.

Pyetja im është : kur duhet ta coj per kontroll e parë bebin?

0 comments: