Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena :)!
Per arsye te crregullimeve ne cikel dhe tentimit per nje shtatzani, por pa sukses, doktori me ka thene te perdor 20 kokrra Duphaston, qe nga Dita e 5-të e ciklit, por
ka disa dite qe më ka filluar dhimbje gjoksi!
A ndoshta ndikon duphostani qe Te jep dhimbje gjoksi?
Ju falenderoj per pergjigjet tuaja ❤️!

0 comments: