Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena te dashura!
A ju ka ndodhur ndonjeres qe ta ketë dëgjuar zemren e bebes me vonesë?!

Jam teper e merzitur, pasi bebit tim sipas llogaritjes nga dt e periodave i bie 8 javë plus 3 ditë dhe me eko vaginale nuk ja dalloi zemrën gjinekologia e urgjencës.
Brenda vetes kam shume shpresë edhe pse ajo me preu cdo shpresë.
Jetoj jashtë.
Takimin tjeter e kam pas 3 ditësh 😓

0 comments: