Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje.
Doja te pyesja nqs me duhet prokure per vajzen time 1 vjecare nga babai i saj per te udhetuar jashte shtetit.
Ose me sakte per te jetuar jashte shtetit.
Ky femije ka lindur gjate nje bashkejetese dhe eshte e njohur nga i ati.
Ne certifikate familjare e kam une.
Kam dhe vendim gjykate per ushtrimin e pergjegjesise prinderore. Si praktike ne kufi nga momenti qe nuk ke martese kerkojne prokure?
Nqs po, kane afat kohor? Vendimi i gjykates nuk thote asgje ne lidhje me kete pjese.
Faleminderit.

1 comments:

Anonymous said...

Pershendetje!
Gezuar festen!
Nqs mundeni i thoni zonjes per prokurë, nese femija ka mbiemrin e te atit ta kërkojnë, edhe e martuar te jesh kerkojne prokurë. Ja them nga eksperienca personale!
Faleminderit!
Kalofshi mirë!