Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Ju lutem me thoni kush nga ju nena ka perdorur kete formule?
Si ka ndikuar ne shendetin e femijes tuaj?
Faleminderit!

1 comments:

Shkurte said...

Une ja perdor djalit tim 7 muajsh eshte shume I mire,nuk eshte nga ata qumeshtat qe veq fryen femijen.