Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Ju lutem publikojeni!
Jam keq me stomakun, po me dhemb, ka dy dite.
Kush me tregon ndonje recet bio pa ilaçe, per qetësimin e stomakut.
Ju përshëndes!

1 comments:

Bebe dhe Vogelushe said...

Faleminderit që na keni shkruar! Ju këshillojmë, që për 15 ditë rresht, në mëngjes sapo ngriheni nga shtrati, të hani një lugë të vogël mjalti. Prisni për rreth 10 minuta dhe pini një gjysmë gote raki. Gota duhet të jetë sa më e vogël të jetë e mundur.
KINI KUJDES KJO METODË NUK APLIKOHET NËSE JENI SHTATZËNË..
Të shkuara!