Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena!
Kam bebin 8 muajsh me eshtë bllokuar dhe nga hundet dhe ka shume kolle.
Mora mjekime, por pa rezultat. Po ben 4 ditë.
Ju lutem ne kushte shtepie cfarë mund t'i bej?

0 comments: