Reklame

Ushqimet, receta për fëmijë

Ushqime, receta për fëmijë

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers


Dhe jo vetem kaq por edhe cfare qetesimesh mund te sjellin  ne cdo rast: :-D

Barerat natyrale:
Kamomili,
Finoku,
Melisa.

Kamomili qe ne muajt e para ndjell gjumin por ka dhe nje efekt antispastik (anti provokimet e te vjellave) dhe tretjes.
Dozat vini ne infuzion 5-6 gram ne nje tas me 200g uje te vluar per rreth 15 minuta. Dy deri ne tre here maksimumi ne dite: doza te tepruara mund te sjellin trazim tek bebi.

Finoku: Per te parandaluar kolikat gazoze te muajve te para.
Dozat vini ne fusion 2 g per 200ml uje te vluar per gati 10 minuta.

Melisa: Ne rast krizash te qari dhe lemze.
Dozat vini ne fusion 5 g ne 200ml uje te vjuar dhe filtrojeni pas 10 minuta.

0 comments: