Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje Bebe & vogelushe.
Jam 30 javëshe shtatzënë dhe do bëhem me vajzën e dytë.
A mund te me jepni ndonje sugjerim per ndonje emer. E kam qejf te jete i shkurter qe te thirret vetem at emer dhe mos te shkurtohet me teper. Vajza e madhe e ka emrin Mia. Ju falenderoj dhe ju perqafoj te gjithave..

0 comments: