Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirëmëngjes Bebe&Vogëlushë!
Sot për drekën e bebave 10 muajsh+ kemi menduar:

ZEMRA E PARADITES :
Biskota Mellin (ose crackers me drithëra)
+ Ujë natyral me ekstrakt lëng molle.

DREKA
Makaronçin (format i përshtatshëm për moshën)
+ Pesto me kungulleshkë e grirë
+ pak Frut i thatë sipas dëshirës (stika pishe... Etj, asnjëherë pa u këshilluar më parë me pediatrin e fëmijës)
+ Vaj ulliri ekstravirgjër
+ Djathë i grirë (grana)..Të përziera bashkë për peston.
+ Djathë në copa (Branzi)
+ Ujë natyral
+ Panine
+ Frutë (Nëna e fëmijës sot ka zgjedhur frutin e Rrushit të bardhë, pediatra e fëmijës sim, mendon t'i ofrohet më vonë, sepse ka përmbajtje të lartë sheqeri. Për çdo paqartësi konsultohuni me pediatrin e fëmijës suaj)

ZEMRA E PASDITES
Frutë e grirë imët (Mollë)
+ tre biskota Mellin të thërrmuara të përziera në frut.
+ Ujë natyral, me ekstrakt lëngu molle.

DARKA
Sot kemi vendosur një darkë sa më të lehtë.
Makaronçin
+ vaj ulliri ekstravirgjër
+ djathë i grirë Grana
Dhe vazhdojmë me 3qofte të vogla me mish viçi të freskët.
+ Ujë Natyral
+ një Panine për të krruar mishrat e dhëmbëve.

Oreks të mbarë dhe kalofshi një ditë të gëzuar, sot!
Përshëndetje të përzemërta nga Bebe&Vogëlushë!

0 comments: