Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje bebe dhe vogëlushë.
Kam djalin 6 muajsh, i mbush per pak ditë.
Ka tre muaj, që vuan nga kapsllëku.

E ushqej me gjoks, po ka 3 javë qe i kam vazhduar dhe pure frutash ne drekë me shumë qe ta ndihmojnë qe te dalë jashtë, por asnje rezultat.
I kam provuar vaj bajame shumë, po asgjë.
E bëj me vaj ulliri dhe sapun, kur do te dalë jashtë ne 3 ose 4 ditë.
Këto ditë i kam perdorur suposto por dhe këto shumë pak rezultat.
Cfare mund ti përdor?
Ju lutem me ndihmoni me ndonjë emer shurupi, nese i ka ndodhur ndonjeres nga nënat!
Ju lutem publikojeni po mundet!

0 comments: