Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nëna!
Jam jashtë teme, por dua të më ndihmojnë me info nënat, që jetojnë në Angli dhe raportojnë në qendrat e raportimit.

Heren e fundit qe kane qene e kane dhene shenjen e gishtit, pasi mua nuk ma kërkuan fare thjesht me dhane takimin e radhes dhe ika.
Faleminderit nese e publikoni, pasi dua te di cfare ka ndodhur me letrat e mia!

0 comments: