Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

FollowersNëse fëmijët tanë e pëlqejnë shumë këtë frut, është mirë, që të konsumojnë veç një çdo ditë, pra të vihen rregulla dhe kufinj.
Sigurisht duke u këshilluar më parë edhe me pediatrin e fëmijës, duhet pasur parasysh, se të konsumojnë më tepër se një banane në ditë mund të çojë në probleme shëndeti. Shkak për këtë bëhet tejkalimi i sasisë së duhur të potasit.

Shumë Potas në gjak mund të ndryshojë ritmin e rrahjeve të zemrës (iperkaliemi).

Iperkaliemia mund të shkaktohet nga konsumi i tepërt i ushqimeve të pasura me Potas, disa ilaçeve apo veshkave, që nuk funksionojnë rregullisht.


0 comments: