Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Dua të di pak në lidhje me vaksinimin e fëmijëve në Greqi.
Vaksinën e 2 vjecarit ja kam bërë fëmijës, në Shqipëri, pas kësaj si vazhdon vaksinimi këtu ne Greqi, me thoni pak ju lutem?

Normal do shkoj te pyes pediatren, po mendimet e nenave sikur me ndihmojnë sadopak.
Faleminderit!

0 comments: