Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Përshëndetje nëna...!
Ju lutem më ndimoni!
Kam çunin, sapo ka bërë 1 vit dhe shyqyr asnjë ditë smë është ftohur.
I kanë dalë 8 dhëmbë deri tani.

Normal ka pas sikletet e veta deri sa i dolën, poor desha me ju pyetur a është e mundshme gjithmonë që ti dalë ndonjë dhëmb të kesh sekrecion moj nëna?
Si çik kollë, hundë të bllokuar, i ndodh shpesh
PO E THEM DHE njëherë QË i ftohur nuk është.
Doktori më tha për Arlinast çdo darkë me i dhënë avull, me i bërë bisolvon 3 herë në ditë.
Si mendoni ju mund të jetë alergjik?
Jeni shumë të mira.

0 comments: