Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Desha te parashtroj nje pyetje deri tek nënat.
E di se nuk jemi pediatër, por ndonjëherë praktika me fëmijët na ben te dimë dhe ne shumë gjëra.

Djalit tim 2 vjec kanë filluar thonjtë ti zbardhen, duke filluar si gjysmë hëne e duke u zmadhuar dhe qe sot e vërejta, se sikur qerohen thonjtë jo te gjitha por vetem 2 gishtërinj.
Çfarë mund te jetë?
Mungese e ndonje vitamine?
A keni hasur ne kesi lloj rasti tek bebet?! Pershendetje!

0 comments: