Reklame

Ushqimet, receta për fëmijë

Ushqime, receta për fëmijë

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje nena te dashura!
Desha t'ju pyes nese keni info: a mund te perdoren pilulat per rregullim cikli, pa rekomandimin e mjekut nderkohe qe je ne ditet e ciklit, pasi para 3 muajsh kam patur nje abort spontan dhe cikli me eshte crregullta?
Faleminderit nese e publikoni!

0 comments: