Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Jam nje nene 20 vjec dhe vajza ime eshte 2 vjece e 3 muaj.
Ështe hera e dyte qe i merren mendtë per nje moment dhe me pas bie ne djerse
dhe I kalon, doja te dija mendimin e nenave ne qofte se eshte dicka per tu shqetesuar pa vajtur tek pediatri, faleminderit,

0 comments: