Reklame

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers



Sa vjen e shtrengon dimri!
Para se te ike doemos qe na le edhe "plakat" te na bejne muhabet!
Por ne i kemi marre masat per bebat dhe per vete! :-D
E ku ka me mire se nje supe krem e nxehte pule patatesh ne leng kungulleshkash! :-D

Deshironi ta pasuroni pak me shume? Nje luge me panedhe per me te rriturit nje sperkatje me piper te zi te bluar!  

Perberesit:
Nje fete gjoks pule
nje patate
leng zarzavatesh
nje fill vaji ulliri
djathe i grire kackavall
Makarona te imeta sipas deshires 







Pergatitja





Qerojme pataten dhe priteni ne kuba.
Presim dhe pulen ne copa dhe i vendosim te gjitha ne nje tigan me lengun e zarzavateve te ngrohur me pare.
E kalojme ne flake te ulet per te pakten gjysme ore dhe kur gjithcka te jete zjere dhe pula te jete zbutur e frullojme masen, mundesisht duke eleminuar lengun nese eshte i tepert.


Duhet te perftojme nje krem te bute dhe te lemuar, e rregullojme serish me leng per te perftuar qendrueshmerine e deshiruar.

Vecmas zjejme pastinen (makaronat e imeta) dhe kur te jete gati shtojme kremin e pules me patate.
 Kompletojme me nje sperkatje me vaj ulliri dhe sipas deshires djathe te grire kackavall para servirjes.



0 comments: