Reklame

Ushqimet, receta për fëmijë

Ushqime, receta për fëmijë

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers


Nje ftohje e lehte, dy tre dite me teshtima, thjesht edhe pa asnje vije temperature, por me nje varg kolle  dhe hunde te bllokuara qe zgjat me jave te tera.
Si te dalim nga situata? 
Shpeshmeria e shenjave te ftohjes eshte nje fenomen shume i perhapur tek shume femije dhe mund te jete mungesa te perhershme e mbrojtes imunitare te trurit.
Terapia bazohet ne shenjat e mundshme si riniti, kolla, dhimbja e grykeve... Pergjithesisht  duhen perdorur oligoelementet  Baker Ar Argjend (Rame Oro Argento) , nje doze 2 here ne dite dhe Echinachea tintura madre, 20 pika 2 here ne dite.  
Kur kolla eshe e trashe me gelbaze. perdoret Kalium bichromicum 5 CH, 3 granula 3 here ne dite, ishoqeruar me Rame (Baker) 1 flakon 2-3 here ne dite. Ne rast kolle te thate Drosera 5 CH 3 granula 3-5 here ne dite.


0 comments: