Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Po çmendem o nena!
Me ka hipur nje stres sa...

Kam djalin 2 vjec e gjysem nuk me ha fare, as supe me perime, as makarona asgjë, vetem buk thate dy kafshata dhe e le buken.
Nuk di me se cti bej, ju letem me jepni ndonje mendim se cti bej, s'po kam me as fuqi e forcë.

0 comments: