Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Përshëndetje stafi dhe ju nëna!
Kam nevojë për ndihmën tuaj!
Jam në pritje të një bebusheje (vajzë) dhe më duhen disa sugjerime për emra të shkurtër dhe modern.

Presim sugjerimet tuaja me emocion!
Mami dhe goca te barku.
Faleminderit!

0 comments: