Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Kam djalin 4 muaj.
Doja te pyesja sa here ne dite duhet ta perdor ujin fiziologjik dhe
sa ml te hedh ne shiringe per zhbllokim, pasi me ka shumë sekrecione ne grykë dhe sa here ne dite duhet ti bej aerosol?
Puthje per bebushat!

0 comments: