Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Ju lutem cfarë duhet të ha unë si nënë, se kam bebin me gji dhe ka shkumje barkut bebin.

Jam shumë e mërzitur. Cfarë mundeni me më kshillu?
Respekt!

0 comments: