Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Pershendetje!
Urgjent ju lutem publikojeni, se me ndihmoni jashtë mase !
Bebi im eshtë 5muajsh. Prej 8 ditëve ndodhem në spital me shkak temperatura e lartë, te vjella e bark.
Problemi im është dhe pse ja kanë bërë terapinë 2 herë.

Barku nuk po i ndalet, ndersa temperatura e te vjellat jan normalizuar.
E ushqej me qumesht Aptamil qe nga lindja deri tashi neser ka dhe një analizë tjetër koprokulture por prapë nuk kam shpresa me duket..... mendja me rri mua se ndoshta organizmi nuk i do me ate qumësht, sepse ka raste qe direkt sa te pije ka bark.
Ju lutem nena i ka ndodhur ndonjeres si rasti im?
Ju lutem me tregoni nga eksperienca juaj te behem sadopak ndihme per engjellin tim!
Do ju isha mirënjohëse per pergjigjet tuaja!

0 comments: