Reklame

Follow by Email

Facebook

Tekstet dhe disa nga fotot e ketij blogu mbrohen nga legjislacioni mbi te drejtat e autorit.. Powered by Blogger.

Followers

Mirembrema mamá!
Jam 8 javëshe shtatzënë, por kam shume te vjella dhe kam djegie ne stomak si urth mbarova.

Nga eksperienca juaj a keni pire ndonje ilac apo ndonje caj?
Kam lexuar per caj me ginger, po s'e di se vuaj dhe nga ulcera ne stomak.
Faleminderit shume nese me ndihmoni!
Ti keni mire bebat 😘😘

0 comments: